Plundrové mřížky a snacky z Opavy – nejen ke kávě
Z široké palety chutí si vybere každý
Milovníky krémů osloví všeobecně oblíbené kombinace puding a jahoda či čokoláda a vanilka. Pro vyznavače ořechů je připravena mřížka s ořechovou náplní. Zastánci českých tradic jistě zvolí mřížku s náplní mák a povidla. Pro konzervativnější zákazníky se nabízí mřížka s vanilkovou náplní.
Chuť na něco slaného uspokojí snack šunka a sýr ovoněný bazalkou, který ocení děti i dospělí. A další náplně budou brzy následovat...
v kategoriích Plundrové pečivo a Slané jemné pečivo
Ideální příprava
Po správném upečení je těsto mřížek a snacků Bagetier na povrchu křupavé, uvnitř vláčné s poctivou dávkou kvalitní náplně. Plundrové pečivo je nejlepší, když se nechá minimálně 60 minut rozmrazit a teprve pak se peče při cca 180°C dozlatova. Pro první 2 minuty pečení je vhodné použít zapařování pece.