Plundrové mřížky a snacky z Opavy – nejen ke kávě

Bidfood přichází se zcela novou řadou jemného pečiva z vlastního výrobního závodu v Opavě. Sladké mřížky a slané snacky Bagetier z jemného těsta plundrového typu uchvátí zlatavou barvou a lahodnými bohatými náplněmi.

Bagetier | plundrová mřížka puding a jahoda | 335731

Z široké palety chutí si vybere každý

Milovníky krémů osloví všeobecně oblíbené kombinace puding a jahoda či čokoláda a vanilka. Pro vyznavače ořechů je připravena mřížka s ořechovou náplní. Zastánci českých tradic jistě zvolí mřížku s náplní mák a povidla. Pro konzervativnější zákazníky se nabízí mřížka s vanilkovou náplní.

Chuť na něco slaného uspokojí snack šunka a sýr ovoněný bazalkou, který ocení děti i dospělí. A další náplně budou brzy následovat...

Aktuální sortiment naleznete na mujBidfood.cz pod značkou Bagetier
v kategoriích Plundrové pečivo a Slané jemné pečivo

Bagetier | plundrový snack šunka a sýr | 335763

Ideální příprava

Po správném upečení je těsto mřížek a snacků Bagetier na povrchu křupavé, uvnitř vláčné s poctivou dávkou kvalitní náplně. Plundrové pečivo je nejlepší, když se nechá minimálně 60 minut rozmrazit a teprve pak se peče při cca 180°C dozlatova. Pro první 2 minuty pečení je vhodné použít zapařování pece.

Mohlo by vás zajímat
SAICAF | pravá italská káva
Když italský právník Beniamino Cipparoli otevíral svou kavárnu v jihoitalském městě Bari, nebyl spokojen s kávou, která byla tehdy k dostání. Proto si připravil kávovou směs sám. Tak se v roce 1932 začala psát historie dnešní moderní společnosti SAICAF.
Vyrobeno podle české cechovní normy
Zpracování mořských ryb v kralupském Bidfoodu má tradici již přes 20 let. Bidfood vyrábí podle českých cechovních norem. V mrazicích pultech obchodů se tak objevují první dva výrobky Nowaco s novým logem "Vyrobeno podle české cechovní normy".